Спомням си колко бях впечатлена от една история –  как взели

...
Спомням си колко бях впечатлена от една история –  как взели
Коментари Харесай

PHYTODETOX на косата – модерна грижа с древни корени

Спомням си какъв брой бях впечатлена от една история –  по какъв начин взели индианци в американската войска. Били впечатлени от съвсем свръхестествената им вътрешен глас да плануват заплахата. От разследващите им качества, способността им да „ надушват “ врага и вродената им предвидливост. Били смаяни от гъвкавостта на телата им, бойните им умения и храбростта. А когато станали част от американската войска, им отрязали косите. Като на другите бойци. И като че ли с магическа пръчка смелите и интуитивни воини изчезнали. Всичките им почтени за благоговение бойни умения се изпарили и никой не знаел за какво.

Години по-късно се появява една хипотеза – косата не е мъртва, нито служи единствено да топли или да изолира главата от жегата. Космите на главата имат общо с предаването на нервните импулси по метод, който не е задоволително изследван. И даже да е единствено догадка, нашият личен житейски опит е задоволителен, с цел да ни убеди в силите на личната ни коса. Тя витална и лъскава, когато сме здрави и щастливи, и става суха като плява, като е признак на прикрито заболяване. Затова напълно естествено и косата, като останалите органи в тялото, има потребност от детокс , изключително в града и изключително в модерните времена.

Phytodetox предлага такава почистваща и ободряваща грижа за нечист скалп и коса. Прави косата по-лека, по-здрава, по-чиста и по-бляскава. Започваме с (преди измиване), тя е с кремообразна розова текстура, мирис на евкалипт и без други добавени аромати. Етеричното масло от евкалипт има пречистващо и освежаващо деяние.



Мароканската глина Расул отстранява нечистотите. Тя е неподражаема със способността си да извлича всички мазнини, отрови и остатъци от тялото, с помощта на съдържащия се в нея смектит, който има мощни абсорбиращи свойства. Има също високо минерално наличие, което я прави мощно детоксикираща. Екстрактът от корен на репей подтиква микроциркулацията на скалпа. Растението е известно с ефикасното си деяние против непотребния себум. Екстрактът спомага за детоксикация на скалпа и придава лекост на нечистата коса, която е склонна към омазняване. Освен това работи бързо, лишава единствено 15 минути седмично, а след това косата наподобява и по-обемна.



След маската нанасяме Phytodetox  , който да почисти в дълбочина. Той почиства и токсините от пушек и градско замърсяване, които утежняват косата. Шампоанът е доста прелестен, тъй като има бадемов зелен цвят. Почиства и прави косата мека. Няма прибавен мирис, само че гъделична сетивата с ободряващите нотки на евкалиптово етерично масло. В него има дестилат от хамамелис с антиоксидантно деяние и дестилат от култивиран чай и лайка за усмиряване и детокс. Открай време лайката се употребява поради нейните противовъзпалителни, антиоксидантни и лечебни свойства. Градинският чай пък е считан за универсално лекарство. А екстрактът от корен на репей подтиква микроциркулацията на скалпа и олекотява косата, която се има податливост към омазняване. Всички тези билки способстват и за блясъка на косата. А за интуитивните й свойства – вие ще разкажете след детокса.

 

С поддръжката на 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР